wil je een duidelijk beeld krijgen van jouw drijfveren, interesses en competenties?

Loopbaan coaching

Bij Carpe Vitam coaching kan je terecht voor begeleiding bij loopbaan vraagstukken. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Je doet al jaren hetzelfde werk en bent tot de conclusie gekomen dat je wat anders wilt, maar wat?!
  • Je wilt graag weer een studie volgen, maar weet niet goed welke competenties u zou willen ontwikkelen?
  • Je zou graag een duidelijk beeld krijgen van jouw persoonlijke kwaliteiten en competenties
  • Je studie is afgerond, maar welke richting moet je op en welke baan/organisatie past nu echt goed bij je?

Dit zijn slechts enkele voorbeelden.

Ik geloof erin dat je nooit te oud bent om te dromen, ook niet als het gaat om de ideale baan! Ben je uitgekeken op je huidige werk en zou je graag werk willen doen dat echt goed bij je past?

Ik kan je tijdens een coachtraject helpen helder te krijgen welk werk echt past bij jouw persoonlijkheid, kwaliteiten, competenties, drijfveren en waarden. Daarbij nemen we je belemmerende gedachten onder de loep: wat maakt dat je nog geen stappen hebt gezet in de richting van je droom? Wat houdt je tegen?

Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Wilt je weten of je bij Carpe Vitam coaching aan het juiste adres bent, neem dan contact op via het contactformulier op deze website voor een gratis en vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek.

Tijdens dit gesprek bespreken we jouw vraag en doel en bekijken we wat ik voor je zou kunnen betekenen.

Als je wilt plannen we daarna een vervolgafspraak in voor het eerste coachgesprek. Tijdens het eerste coachgesprek werken we het coachdoel duidelijk en concreet uit en bespreken we welke eerste stappen je kunt zetten om jouw doel te behalen. Ook bespreken we welke vorm van coaching u prettig vindt. Er zijn de volgende opties:

Face-to-face gesprekken

De gesprekken daarna duren 60 of 90 minuten en vinden eens in de twee of drie weken plaats in Het Coachhuis te Hilversum. De duur en frequentie worden in overleg bepaald. De duur van een coachtraject is afhankelijk van het doel en de voortgang. Een coachtraject voor loopbaancoaching omvat gemiddeld 7 gesprekken.

Online coaching

Ideaal voor mensen die onregelmatig werken, die verder weg wonen of die graag aan hun doelen werken op een moment dat het hun uitkomt. De coaching vindt dan plaats via een beveiligd online platform waar via geschreven tekst aan de hand van opdrachten en reflectievragen gewerkt wordt aan het behalen van doelen.

Blended coaching

Deze vorm betreft een mix van e-coaching, face-to-face en telefonische gesprekken.

Een assessment behoort tot de mogelijkheden om persoonlijke kwaliteiten en competenties goed in beeld te krijgen.

NOBCO
EIA
CoachingMonitor
CRKBO
LEREN LEREN Methode
Onderzoek Beelddenken
Wereldspel Expert
Team Toppers
Carpe Vitam coaching partners:
coachfinder
Ik voldoe als coach aan de strenge kwaliteitseisen van Coachfinder, een initiatief van Psychologie Magazine
Carpe Vitam coachingCarpe Vitam coachingCarpe Vitam coachingCarpe Vitam coachingCarpe Vitam coachingCarpe Vitam coaching
De gesprekken die ik met Pamela heb gehad, hebben ervoor gezorgd dat ik een duidelijker beeld van mezelf heb gekregen en meer ben gaan handelen in wat ik het liefst wil doen.Tanja (24 jaar) - loopbaancoaching