wat klanten zeggen over carpe vitam coaching

ERVARINGEN

Pamela heeft mij een jaar gecoacht, toevallig tijdens een zakelijk pittige periode. Ik heb in 10 sessies ontzettend veel geleerd over mezelf. Door de coachingssessies heb ik inzichten gekregen die ik anders niet had gehad. Pamela kan op een laagdrempelige manier je een spiegel voorhouden en je confronteren met je eigen ideeën en beelden. Ik kan iedereen aanraden om je te laten coachen door Pamela, het brengt je echt veel!
RENE (36 JAAR) - COACHING

Ik heb mijn doelen behaald en kan voort met nieuw gevormde doelen die daardoor zijn ontstaan. Ik ben Pamela heel erg dankbaar voor de inzichten die ik heb opgedaan, de andere manier van kijken naar mijn handelen/denken en het bespreekbaar maken van mogelijke knelpunten.Het is zeer waardevol geweest voor mij. Ik ben blij dat ik met Pamela dit traject heb doorlopen.
DIANA (34 JAAR) - LOOPBAANCOACHING

Het schrijven van mijn levensverhaal ter voorbereiding van de workshop zet je echt aan het nadenken, waardoor je alles uit de dag zelf haalt. Het verdiepende telefonisch gesprek dat daarop volgde stelt je op scherp en geeft je de kans nog vragen te stellen. Ik heb het inzicht opgedaan dat ik toch echt even een andere kant op wil binnen mijn werk, en die stap gewoon moet nemen. Wat ik goed vond aan de trainer: geduldig, goede inzichten, zorgt voor fijne sfeer, open. Ik beveel de workshop aan bij anderen, omdat ik deze als leuk en inspirerend heb ervaren
JOLIEN (26 JAAR) - WORKSHOP "VIND JE MISSIE"

Gezamenlijke focus, en verschillende invalshoeken, zorgen voor nieuwe inzichten die je zelf lastig vormt
BEN (41 JAAR) - WORKSHOP "VIND JE MISSIE"

Aanrader voor iedereen die zoekende is in zijn/haar loopbaan
MIRANDA (39 JAAR) - WORKSHOP "VIND JE MISSIE"

Een boeiende en interessante training met betrokken trainers en een kleine groep collega’s. Alle onderwerpen met betrekking tot stress en burn-out zijn aan de orde gekomen met aandacht voor persoonlijke leerwensen. Een prettig tempo, goede afwisseling met theorie en opdrachten en veel feedback. Voor de collega’s een prima basis om in de praktijk mee aan de slag te gaan. Interessant om te zien dat collega’s onderling ook veel meer respect voor elkaar krijgen door deze training, je moet je open stellen tegenover je collega’s die je misschien wel helemaal niet zo goed kent.
ROTTERDAM THE HAGUE AIRPORT - INCOMPANY TRAINING “OMGAAN MET WERKDRUK EN STRESS”

Pamela is een fijne coach die me meer over mezelf heeft leren ontdekken. Ze heeft me diverse tools aangereikt om meer uit mezelf te halen, waardoor ik met meer energie naar mijn werk ga.
MARTIJN (37 JAAR) - LOOPBAANCOACHING

In 2017 heb ik met Pamela van Carpe Vitam een e-coachingstraject gedaan welke bestond uit zowel loopbaan- als lifecoaching. Ik heb dit traject zeer prettig en heel leerzaam ervaren. Prettig omdat de communicatie open maar ook professioneel verliep. Leerzaam omdat ik via de opdrachten verschillende inzichten kreeg. De aanpak van Pamela was naar gelang de situatie vragend, uitdagend, samenvattend of kritisch. Ze heeft me geholpen om mijn doelen vorm te geven en we hebben een goed inzicht ontwikkeld in het soort veranderingen dat goed voor mij zou zijn. Hoewel ik zelf verantwoordelijk was voor de input tijdens het traject, gaf Pamela regelmatig een korte samenvatting. Dit was heel prettig want zo kreeg ik het gevoel dat ze me begreep. Tevens vond er regelmatig tussentijds evaluatie plaats. Dit was fijn want zo was gedurende het traject steeds duidelijk waar ik stond met mijn doelen. Ik heb mijn doelen behaald dankzij Pamela, dank je wel hiervoor.
MICHEL (43 JAAR) - E-COACHING

Ik ben heel tevreden over mijn e-coachingstraject met Pamela. Ik nam deel aan loopbaancoaching, met een stuk lifecoaching (energiebalans) erin. Het is heel fijn dat je het gevoel hebt dat je samen naar een doel werkt. Alhoewel je natuurlijk wel zelf de opdrachten maakt. Maar dankzij haar steun en feedback heb je niet het gevoel dat je het alleen moet doen. Pamela weet goed te schakelen als ze merkt dat een opdracht niet geschikt voor je is. Dan geeft ze een extra tussenstapje om zo toch dichter bij je doel te komen. Wat ik ook heel prettig vond aan het coachingstraject met Pamela is dat ze, wanneer ik iets verteld heb, het beknopt samenvat. Zo weet ik dat ze goed begrijpt wat ik aangeef. En van daaruit kunnen we dan weer verder. Wat ik heel leuk vind is dat een vriend van mij hetzelfde traject bij haar deed, maar andere opdrachten kreeg. Ik ben wat creatiever, dus gaf ze mij ook creatievere opdrachten. Dat paste echt bij mij. Dat had ze heel goed gezien. Dat maakt het ook leuker om aan de opdrachten te werken. Ze kijkt dus echt wie ze coacht en past haar sessies en opdrachten daarop aan. Ook is het fantastisch dat ze me handvaten heeft gegeven, waarmee ik zelf verder kan. En natuurlijk ben ik heel blij met het resultaat. Want ik heb mijn doel gerealiseerd!
LINDA (36 JAAR) - E-COACHING

Ik heb het coachtraject ervaren als een uitdaging om helder te krijgen waar op dit moment mijn prioriteiten liggen. Omdat de coach mij consequent bleef prikkelen concreet te zijn t.a.v. mijn coachvraag werd ik me enerzijds bewust dat ik t.a.v. die vraag in de praktijk verder ben dan ik me voorhield en anderzijds (o.a. door uitstelgedrag) “gedwongen” stelling te nemen in wat ik nu wil (een baan) en welke acties daar voor mij bij horen. Pamela heeft een rustige, open en professionele houding. Een prettig evenwicht in authentieke belangstelling in wat en hoe ik dingen in het moment besprak en tegelijkertijd focus blijven geven aan de coachvraag. Effectieve inzet, en uitleg, van “instrumenten” en oefeningen. Liet zich ook prikkelend zien tussen de sessies door waardoor het zonder enige drempel uitnodigend was desgewenst contact op te nemen. Biedt duidelijkheid met expliciet kennismakingsgesprek, coachcontract en lerende houding d.m.v. tussen- en eindevaluaties. Ik ben heel tevreden! Dank je wel Pamela!
PAULA (55 JAAR) - LIFECOACHING

Dankzij het assessment kreeg ik een helder beeld van mijn eigen karakter en werd mij duidelijk wat mijn sterke en zwakke punten zijn.
THOMAS (41 JAAR) - ASSESSMENT

De gesprekken die ik met Pamela heb gehad, hebben ervoor gezorgd dat ik een duidelijker beeld van mezelf heb gekregen en meer ben gaan handelen in wat ik het liefst wil doen.
TANJA (24 JAAR) - LOOPBAANCOACHING

Ik ben zeer tevreden over de 8 coachgesprekken bij Pamela. Ze heeft me beeldend laten zien welk negatief oordeel ik op administratieve taken binnen mijn werk had. Door middel van de gesprekken heeft ze mij het laten omvormen tot iets positiefs en me laten ervaren dat discipline en een minimale tijdsinvestering resulteert in veel tijdswinst voor creatieve activiteiten waar ik blij van word. In plaats van met verzet en oordeel de administratieve taken uit te voeren zie ik het nu meer als een spel om mijzelf discipline aan te leren, zodat ik meer tijd en ruimte krijg om me verder te ontplooien. Tot nu toe was dat nog geen coach gelukt en resulteerden gesprekken in meer oordelen op administratieve taken en grotere tekortkoming bij mezelf.
WILLEKE (41 JAAR) - LIFECOACHING

Het bos, het moeras en het uitkijkpunt Na een leuke maar niet zo praktische universitaire studie rolde ik 15 jaar lang van het ene baantje in het andere. Toen ik op mijn veertigste zonder werk kwam te zitten, was dat een mooi moment om me eens goed te beraden op wat ik nu werkelijk wilde. Er achter te komen in welk soort baan ik echt tot mijn recht zou kunnen komen. Al gauw merkte ik dat ik er in mijn eentje kwam ik niet uit kwam. Het was alsof ik verdwaald was in een bos van mogelijkheden terwijl ik tot mijn knieën wegzakte in een moeras van belemmerende gedachten … Met haar inspirerende, doelgerichte, praktische en zeer betrokken stijl van coachen heeft Pamela me de open plekken in het bos laten zien. Ik heb weer vaste grond onder de voeten en kan inmiddels schrijven dat ik op een uitkijkpunt sta, vanwaar ik mijn opties kan overzien. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen, en meer inzicht in mijn kwaliteiten en vaardigheden. Ik heb korte en lange termijn doelen leren stellen, en weet nu veel meer over manieren om die doelen te bereiken. Ik heb geleerd te durven dromen, en heb daarbij allerlei praktische tools gekregen om met die dromen in de echte wereld ook wat te kunnen doen. Er bestaan écht leuke banen en één daarvan is voor mij. Ik moet hem nog wel even vinden, die droombaan. Maar dankzij Pamela heb ik er vertrouwen in dat me dat gaat lukken!
LAURA (40 JAAR) - LOOPBAANCOACHING

Bij Pamela vond ik een luisterend oor. Ze laat je niet alleen je verhaal doen, maar stimuleert je ook om bepaalde lastige situaties zelf grondig te analyseren. Ze gaat er vanuit dat de antwoorden op je vragen in jezelf terug te vinden zijn. Kom je er niet uit, dan geeft je ze je zodanig voorbeelden dat je vanzelf bij het antwoord uit komt. Verder heb ik erg veel gehad aan haar kennis van psychologie en aan de door haar toegestuurde literatuur. Hierdoor heb ik meer kennis en inzicht gekregen, waardoor ik met bepaalde situaties beter om kan gaan.
SANDRA (45 JAAR) - LIFECOACHING

De gesprekken met Pamela heb ik als zeer prettig ervaren. Ik ben op een professionele wijze gecoacht en de opdrachten hebben mij nieuwe inzichten gegeven. Ik ben er enorm mee geholpen en weet nu wat mij te doen staat. Pamela bedankt!
MAARTEN (37 JAAR) - LOOPBAANCOACHING

Ik heb de gesprekken als zeer prettig ervaren. Het waren soms moeilijke en confronterende opdrachten die af en toe even aan de kant gelegd moesten worden om alles te laten bezinken. Ik heb veel geleerd over mezelf en hoe ik bepaalde situaties kon aanpakken.
ANNE (24 JAAR) - LOOPBAANCOACHING

Dankzij een coachingsessie met Pamela heb ik door middel van het Kwaliteitenspel een goed beeld gekregen van mijn sterke punten en mijn valkuilen. Pamela is een uitstekende coach: ze combineert haar kennis en kunde met inlevingsvermogen én humor. Haar passie voor het vak is inspirerend. Tijdens het gesprek gaf ze me duidelijke voorbeelden die me hielpen zelf tot antwoorden te komen. Het is me na het Kwaliteitenspel duidelijk geworden dat ik mijn kwaliteiten wil gaan inzetten in mijn werk en van mijn passie/hobby ook mijn werk wil maken.
IRIS (43 JAAR) - LOOPBAANCOACHING

NOBCO
EIA
CoachingMonitor
CRKBO
LEREN LEREN Methode
Onderzoek Beelddenken
Wereldspel Expert
Team Toppers
Carpe Vitam coaching partners:
coachfinder
Ik voldoe als coach aan de strenge kwaliteitseisen van Coachfinder, een initiatief van Psychologie Magazine