ieder mens is uniek, met een eigen karakter en geschiedenis

Mijn naam is Pamela. Ik werk doel- en oplossingsgericht, ben rustig en empatisch, maar kan ook een spiegel voorhouden en confronteren. Mijn motto is ‘carpe vitam’ (“pluk het leven”): Ik geloof dat je het beste uit jezelf en uit het leven haalt, wanneer je je authentieke zelf bent. Of jouw coachvraag nu op het vlak van lifecoaching of loopbaancoaching is, ik help jou daar graag mee. Niet door je te vertellen wat je moet doen, maar wel door je tools aan te reiken die jou helpen jouw doel(en) te behalen.

Ik vind het belangrijk goed naar jou te luisteren en goed te begrijpen wat jij zegt en niet zegt. Daarbij laat ik je in jouw waarde. Ieder mens is uniek met een eigen karakter en geschiedenis, daar heb ik geen oordeel over. Belangrijk is dat jij jezelf veilig voelt in het contact met mij. Je mag erop vertrouwen dat ik zorgvuldig omga met wat jij mij vertelt. Wanneer ik het idee heb dat ik niet de aangewezen persoon ben om je te helpen zal ik je doorverwijzen naar iemand die dat wel kan.

Ik ben gecertificeerd NOBCO-EMCC practitioner coach en aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches. Ik werk volgens de ethische gedragscode met daaraan gekoppeld het klachtenreglement.

MIJN ACHTERGROND

In 1998 heb ik de opleiding Fysische geografie, specialisatie kustsystemen, aan de universiteit afgerond. De beelden op deze site verwijzen naar waar mijn loopbaan gestart is. Ik snap als geen ander hoe ingewikkeld het kan zijn er achter te komen hoe je je loopbaan richting moet geven. Het gaat niet alleen om interesses. Het is een combinatie van interesses, waar je passie ligt en wat je goed kan: het gaat om datgene wat jou voldoening geeft.

Na enkele jaren in diverse branches gewerkt te hebben, zoals horeca, ICT, zakelijke dienstverlening, kwam ik erachter dat in het coachen van mensen deze drie aspecten (interesse, passie en competenties) samenkomen. Ik heb onder andere de opleiding post hbo Forensische psychiatrie, basisopleiding Gedragstherapie en cognitieve therapie, masterclass Loopbaancoaching en leergang Professioneel coach afgerond.

Bijna 7 jaar heb ik binnen de forensische psychiatrie (tbs en polikliniek) gewerkt waar ik cliënten van 12 jaar en ouder heb begeleid in het vergroten van sociale vaardigheden, het onderkennen van denkfouten, het vergroten van de impulsbeheersing/agressieregulatie en versterken van de morele ontwikkeling. Hierna heb ik ruim 7 jaar gewerkt als studieadviseur bij een groot opleidingsinstituut. De afgelopen jaren heb ik coaching en trainingen gegeven op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, loopbaan en beelddenken/visueel leren.

Door mijn brede scholing en werkervaring in verschillende branches heb ik een brede blik ontwikkeld. Hiermee, en in combinatie met een oordeelloze houding en mijn inlevingsvermogen, help ik je graag verder met datgene wat jij wilt bereiken.

Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.

uw coach
NOBCO
EIA
CoachingMonitor
CRKBO
LEREN LEREN Methode
Onderzoek Beelddenken
Wereldspel Expert
Team Toppers
Carpe Vitam coaching partners:
coachfinder
Ik voldoe als coach aan de strenge kwaliteitseisen van Coachfinder, een initiatief van Psychologie Magazine
Carpe Vitam coachingCarpe Vitam coachingCarpe Vitam coachingCarpe Vitam coachingCarpe Vitam coachingCarpe Vitam coaching
Pamela is een fijne coach die me meer over mezelf heeft leren ontdekken. Ze heeft me diverse tools aangereikt om meer uit mezelf te halen, waardoor ik met meer energie naar mijn werk ga.Martijn (37 jaar) - loopbaancoaching